Business Model Collage // januari 2018

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht maken we allemaal duchtig goede voornemens. Voor je gezondheid, gezin of vrienden maar ook als ondernemer. Je geeft die ideeën het beste een plaats en ruimte door ze te visualiseren. Daarom maken we in deze workshop een Business Model Collage of kortweg een BMC.

FAQ

Wat mag ik verwachten?

Via enkele creatieve technieken gaan we op zoek naar een concreet doel dat we vervolgens gaan omzetten in beeld. Op het einde van de sessie heb je je eigen BMC om thuis of op kantoor te hangen. We houden onze schoenen aan en er komen geen klankschalen aan te pas. 

Waarom zou ik een BMC maken?

Als je woorden omzet in beelden wordt het idee helder. Wanneer je deze beelden dagdagelijks ziet zal je onderbewustzijn deze doelen sneller oppikken en verwerken. Kortom het is een minibrainwash. De ideale kick off van een nieuw jaar waarin je de tijd neemt om stil te staan bij wat je precies wilt en hoe je dat kan bereiken. 

Maar ik ben totaal niet artistiek ... ?!

Helemaal niet nodig! Dat is nu eenmaal het voordeel van werken met andermans beelden. Om collages te maken moet je zelf niet kunnen tekenen. Je hoeft zelfs geen schaar te gebruiken moesten scherpe voorwerpen je angst inboezemen. 

Hoe kan zit het allemaal praktisch?

Wegens groot succes wordt deze workshop nogmaals georganiseerd. De volgende vindt plaats bij LikeBirds coworking op 26 april. Wil je wat meer informatie? Ziehier, de infofiche! Nog vragen of gewoon meteen inschrijven? Stuur een mailtje naar hello@intervent.be

Dit is wat deelnemers erover zeggen:

"Goed, ongedwongen maar tegelijkertijd ook doelgericht."

"Ik neem een Business Model Collage mee naar huis waar ik echt mee verder kan."

"Een zeer leuke manier om op een andere manier te denken over jezelf en je doelstellingen"