Directiedag // Vlaams Parlement

Samen met Triangis zorgden Intervent en #artshizzle voor een topdag in het Wiels. De teamleden van het Vlaamse Parlement kregen een dag waarin coaching, creativiteit en kunst moeiteloos aan elkaar werden verbonden. Een verhaal dat zeker nog een vervolg kent!

Begin dit jaar nam coachingbedrijf Triangis contact met me op. Het Vlaams Parlement had hen uitgenodigd voor een langdurige coaching op de werkvloer. Om ervoor te zorgen dat dit traject een vliegende start kende werd er gekozen voor een speelse kennismaking. Terwijl Sabine, de coach van Triangis, aan de slag ging met enkele modellen om de theorie wat te staven, zocht ik naar speelse methodes om die theorie meteen om te zetten in de praktijk. We deden enkele rondjes filosofisch speeddaten, gingen aan de slag met improvisatie en creativiteitstechnieken.

In het Wiels liep er een tentoonstelling over Sophie Podolski, een jonge kunstenares die met pen en potlood een hele reeks associatieve tekeningen maakte. Daarnaast liep een expositie met het conceptuele werk van Saâdane Afif. 

#artshizzle zorgde voor een energetische namiddag waarbij alle deelnemers werden uitgedaagd om hun brein te gebruiken als dat van een kunstenaar.