Kick off // KBC

Elk jaar komt het team van 'Security Services' van KBC samen om de doelstellingen te bespreken voor de toekomst en samen te klinken op het nieuwe jaar. Dit jaar was dat niet anders, of toch wel? KBC koos ervoor om het gevecht tegen saaiheid aan te gaan en hun nieuwjaarsboodschap te verpakken tot een wervelende, interactieve show.

Er waren meerdere doelstellingen die vervuld dienden te worden gedurende dit kick off evenement. Eerst en vooral werden er twee verschillende teams samengevoegd. Dit wil zeggen een pak nieuwe gezichten om te leren kennen. Naast de traditionele titels en functie-omschrijving gingen wij op zoek naar de mens zelf en maakten van enkele sleutelfiguren korte animaties.

schermopname from Intervent on Vimeo.

Hier zien we G. Hij houdt er van om te lopen in de vrije natuur. Meer zelfs, als het even meezit dan wordt hij één met de elementen. Daarnaast leeft hij zich graag uit in de keuken. G. versierde zijn echtgenote met een smakelijke risotto van champignons. 

Er kwamen enkele sprekers aan bod, via een applicatie konden de toeschouwers meteen hun vragen doorsturen. Diezelfde applicatie zorgde er ook voor dat we een kleine quiz konden uitvoeren met serieuze en ludieke vragen. Ook hiervan werden de resultaten meteen op het scherm geprojecteerd. Elke pijler van het toekomstbeleid werd meteen omgezet in een opdracht zodat er gedurende de 1,5uur durende show geen enkel saai moment was.

En als het dan toch even gewoon luisteren was, dan was er een Chocotoff om op te sabbelen. De reactie ik achteraf van de opdrachtgever kreeg:

"Reacties waren super 😊 En ik ben zeker van plan om met de werkgroep op dit geweldige positieve elan verder te gaan . Dat is een MUST!"

Na de show werd iedereen vergast op een hapje en een drankje. Om de drempel te verlagen tijdens het netwerken zorgden we voor een ludiek naamkaartje en een 'Netwerk BINGO'. Dit was ideaal om het ijs te breken en zorgden er voor dat er niet enkel met oude bekenden werd gepraat.

Dit was een superfijne opdracht en ik hoop in de toekomst nog meer bedrijven te begeleiden naar een gezond evenwicht tussen zakelijkheid en plezier!